Plasmia Biotech, spin off d’IUCT va presentar el Pla de Negoci al fòrum d’inversors de Química Sostenible de l’IESE.

Plasmia Biotech, la primera spin off d’ IUCT, va ser seleccionada entre les 8 millors empreses que van presentar el seu projecte al “I Fòrum d’Inversió en Química Sostenible” organitzat per IESE a Barcelona, en el marc de la “2ª Edició de Química Sostenible: Empreses innovadores i competitives, celebrat a Barcelona el 17 i 18 de febrer passats.
El pla de negoci exposat per Esteve Guardia, CEO de Plasmia Biotech, va ser seleccionat entre un gran nombre de projectes presentats a l’àrea de Biotecnologia Industrial i Química Sostenible. Plasmia Biotech va presentar una tecnologia per a la producció de fàrmacs antivirals i antitumorals anàlegs nucleosídics. El procés presenta avantatges mediambientals i de temps de producció que poden ser d’interès per: fabricants d’APIS genèrics, així com tant per laboratoris productors de nucleòsids com laboratoris amb anàlegs de nucleosídics en desenvolupament clínic.

La millora del procés de producció i l’abaratiment dels costos de producte fan el projecte especialment interessant per al subministrament d’antivírics en àrees endèmiques de SIDA als països subdesenvolupats.

Comments are closed.