Corma celebra 42 anys de passió per la planta

El dia 11 d’abril Corma va celebrar 42 anys de passió per la planta. La cooperativa es va crear al 1981 amb la intuïció de 8 fundadors que van saber donar resposta a la manca d’organització i comercialització que tenia l’agricultura del Maresme.

Durant aquests 42 anys s’ha caracteritzat pel seu dinamisme, la seva capacitat de servei, l’àmplia oferta i la qualitat del seu producte.

Actualment, esta formada per 23 productors ubicats al Maresme i al Vallés oriental, amb una producció de més de 12 milions de plantes anuals, repartides en 880 espècies diferents. I amb el compromís d’aplicar tècniques de cultiu absolutament sostenibles, s’ha aconseguit una producció certificada de qualitat ambiental.

El treball i la dedicació han mantingut viu aquest projecte durant molts anys. I, amb el mateix compromís, es segueix treballant per aconseguir el millor futur per a la cooperativa.

Aquesta és l’essència de Corm: Ajuntar-se per formar part d’un tot en el que cada un aporta el seu gra de sorra, les seves ganes, idees i experiència.

Comments are closed.