El dia 11 d’abril Corma va celebrar 42 anys de passió per la planta. La cooperativa es va crear al 1981 amb la intuïció de 8 fundadors que van saber donar resposta a la manca d’organització i comercialització que tenia l’agricultura del Maresme.

Durant aquests 42 anys s’ha caracteritzat pel seu dinamisme, la seva capacitat de servei, l’àmplia oferta i la qualitat del seu producte.

Actualment, esta formada per 23 productors ubicats al Maresme i al Vallés oriental, amb una producció de més de 12 milions de plantes anuals, repartides en 880 espècies diferents. I amb el compromís d’aplicar tècniques de cultiu absolutament sostenibles, s’ha aconseguit una producció certificada de qualitat ambiental.

El treball i la dedicació han mantingut viu aquest projecte durant molts anys. I, amb el mateix compromís, es segueix treballant per aconseguir el millor futur per a la cooperativa.

Aquesta és l’essència de Corm: Ajuntar-se per formar part d’un tot en el que cada un aporta el seu gra de sorra, les seves ganes, idees i experiència.