La Simfònica del Vallès reforça la seva presència a les xarxes durant els dies de confinament

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem cada vegada més fer participar el públic, innovar en els formats i en les maneres de fer música, i aprofundir en el compromís de valor amb la nostra comunitat.

L’Orquestra Simfònica del Vallès és l’orquestra amb més presència a les xarxes socials. Amb més de 23.000 seguidors a Twitter i 18.500 a Facebook, i juntament amb el Banc Sabadell han fet el flashmob “Som Sabadell”, amb més de 85 milions de visites a Youtube, el video d’una orquestra simfònica més vist arreu del planeta.

Ara s’ha decidit a reforçar i dotar de més contingut els perfils d’Instagram i Spotify per a tots els seus seguidors.

Durant aquests dies, l’OSV anirà penjant contingut especial i dirigit a la comunitat, com per exemple: músics tocant els seus instruments a casa amb petites històries al darrera, creació de playlists al voltant dels concerts que havíem de celebrar, creació d’una nova flashmob, recuperació de concerts de ràdio i televisió, notícies, entrevistes i tot aquell contingut susceptible de fer més digerible els dies de confinament forçat per la pandèmia del coronavirus.

Les xarxes de l’OSV són:

Comments are closed.