El passat dissabte 16 de març es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de la Comunitat Minera Olesana a El Casal d’Olesa.

El punt principal de l’AGE va ser les eleccions al Consell Rector que per primer cop en molts anys suposava la renovació de tot el Consell, en total 11 membres.

La participació dels socis va superar totes les previsions. Un total de 1.059 socis van voler votar presencialment o delegant el vot, fent petit el teatre i allargant la jornada fins a la matinada. Tota una demostració de cooperativisme i compromís amb la Comunitat Minera.

Els onze socis més votats, formaran el nou Consell Rector. Aquets són: Ramon Llosa i Aragay, Francisco Serrano i Pérez, Josep Escarrer i Pijoan, Joan Arévalo i Vilà, Jaume Font i Santisteban, Rosa Ma Arévalo i Álvarez, Angelina Dalmases i Segura, Pere Bernadó i Cardús, Daniel Pujol i Garcia, Rosa Pascual i Lebrero i Jaume Francesch i Subirana.