Grup Clade va celebrar el passat dia 17 d’abril la seva Assemblea general, on l’actual equip tècnic, liderat per Maria Teixidor, va presentar la Memòria 2023 i els resultats econòmics del seu primer any de gestió, entre altres punts. Tot plegat va ser aprovat per unanimitat per els 19 representants de les empreses i entitats que hi van assistir.

De tota l’activitat de Grup Clade durant 2023, destaca, entre d’altres, la incorporació de Fedefarma, cooperativa de farmacèutics que ofereix serveis integrals al sector farmàcia per al seu desenvolupament comercial i empresarial, així com la participació en els debats entorn a la Llei de Cooperatives de Catalunya; la gestió de nous projectes Singulars, o l’assistència a la Conferència Europea d’Economia Social, que va tenir lloc al novembre a Donostia i on Comunitat Minera Olesana va resultar premiada entre les tres millors iniciatives europees de la transició verda.

“Aquest any ha superat les meves expectatives. Però no ens podem conformar; hem de seguir treballant”
Tomàs Llompart, codirector general de Suara Cooperativa

En l’àmbit més relacional, Grup Clade ha fet trobades en format dinar amb personatges rellevants del món de l’economia i la política, com son Anton Costas, president del Consell Econòmic i Social d’Espanya; Victor Meseguer, Comissionat Especial per a l’Economia Social; Juan Antonio Pedreño, president de la Confederación Empresarial Española de la Economía Social (CEPES); Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat; Juli Silvestre, director general d’Economia Social i Solidària; Salvador Illa, primer secretari del Partit Socialista de Catalunya i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, o Joan Font, president del Grup Bon Preu.

Tomàs Llompart, codirector general de Suara Cooperativa que actualment ocupa la presidència del Grup Clade, va declarar-se molt satisfet. “Aquest any ha superat les meves expectatives. Però no ens podem conformar; hem de seguir treballant” va apuntar.

En aquest sentit, també es va aprofitar la trobada per fer un repàs dels projectes en curs aquest 2024, com el cicle de reflexió dels Reptes de Futur, i d’altres que culminaran amb la celebració del 20è aniversari del grup al mes de desembre.

GrupClade