Francesc Serra s’incorpora a la llista de trobades del Grup Clade amb personalitats rellevants del món de l’economia i la política.

Grup Clade vol ser la veu de les empreses referents de l’economia social a Catalunya. Això implica que les empreses de l’economia social també tinguin visibilitat als mitjans. És per això que el convidat de la trobada del passat dimecres, 17 d’abril, ha estat Francesc Serra, cap d’economia d’Informatius de TV3.

Serra ha explicat que els informatius televisius han canviat molt en els últims anys, i que s’han vist obligats a adaptar-se a les noves demandes dels espectadors, unes demandes que canvien constantment amb les noves generacions. Com aconseguim connectar amb ells sense oblidar-nos del públic acostumat a veure el TN des de sempre? Quins temes els interessen?

“La gent vol context, entendre per què passen les coses i eines per prendre decisions en la seva vida”

Davant aquest repte, Serra ha apuntat que ja no n’hi ha prou amb emetre notícies. “La gent vol context, entendre per què passen les coses i eines per prendre decisions en la seva vida” explica. A partir d’aquí s’ha obert una interessant conversa i debat sobre quins temes de l’economia social poden interessar a l’espectador i com, les empreses de Grup Clade, moltes d’elles referents en els seus respectius sectors, poden sumar per a completar el discurs dels mitjans sobre grans temes d’actualitat.

GrupClade