La Cooperativa Plana de Vic estrena noves oficines

Oficines noves Plana de VicDesprés d’una temporada de treball en el projecte, el passat 20 de novembre la Cooperativa Plana de Vic va finalitzar el trasllat de les oficines a la nova ubicació, de manera que ja s’està treballant des de la Carretera Barcelona-Puigcerdà, km. 70,4 de la població de Gurb.

Aquest trasllat que ha d’acabar portant tots els serveis de la Cooperativa cap a la nova ubicació, s’ha programat en dos fases: primerament, el dia 20 de novembre s’ha produït el trasllat efectiu del personal d’oficines i direcció i tant l’agrobotiga, com la secció de crèdit, la farmàcia i els serveis de medi ambient de moment segueixen a les antigues instal·lacions del Carrer Bisbe Morgades, 4 de Vic. La segona fase es produirà en una data encara per concretar, previsiblement dins el primer semestre de 2018 quan tant l’agrobotiga, com la secció de crèdit, la farmàcia i els serveis de medi ambient es traslladaran cap a les noves oficines.

Amb aquests canvis, l’empresa ha aconseguit l’esperat canvi per disposar d’un espai més ampli, modern i funcional i amb això solucionar els problemes d’accés i aparcament i així millorar l’atenció a socis, clients i treballadors.

Comments are closed.