El president Mas presideix la primera reunió del Consell de Cooperatives, que compta amb la presència del Grup Clade

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit l’acte la primera reunió del Consell que té com a objectiu fomentar la innovació, la cooperació empresarial i les aliances estratègiques per impulsar el creixement econòmic del sector cooperatiu. A banda del president del govern, a l’acte de constitució també hi han participat els consellers d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; i d’Agricultura, Ramadera, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López.

El Consell està integrat per una trentena de representants d’empreses cooperatives amb reconeguda trajectòria en la gestió empresarial. Els seus membres es reuniran en ple com a mínim dos cops a l’any i desenvoluparan les seves tasques en grups de treball específics. Així, dos dels primers que començaran a treballar són un sobre la recerca de noves fonts de finançament, i l’altre, sobre estratègies de foment de la competitivitat en les empreses de l’economia cooperativa.

A banda del director general de Clade, el grup empresarial cooperatiu també està representat pels directors generals de 7 cooperatives del grup que també participen al Consell: Grup Qualitat, Grup Cultura 03, Escola Sant Gervasi, Suara, La Fageda, Plana de Vic i Abacus Cooperativa.

Més informació

Comments are closed.