Blanquerna i IQS presenten el nou grau en Farmàcia al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

blanquernaBlanquerna i IQS, institucions de la Universitat Ramon Llull (URL) van presentar el nou Grau en Farmàcia que s’impartirà el curs 2014-2015 en un acte que es va celebrar el passat 6 de maig Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

La presentació del nou Grau en Farmàcia va anar a càrrec del Dr. Màrius Duran, degà de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, i de la Dra. Rosa Nomen, degana d’IQS School of Engineering, i va estar moderada per Pilar Gascón, vocal d’Investigació i Docència del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COF).

La titulació de Farmàcia, que fins ara només es podia estudiar en una universitat catalana, és de cinc anys i compta amb una vuitantena de places. Part de les assignatures del pla d’estudis s’impartiran en anglès, i a més a més de les pràctiques tutoritzades, els estudiants faran estades a la indústria farmacèutica. La carrera suposarà fer més de 1.000 hores de laboratori i simulació i 9 (6+3) mesos de pràctiques obligatòries a oficines de farmàcia, farmàcia hospitalària i indústria farmacèutica o alimentària. També s’oferten 4 mencions o especialitats en: Alimentació i Nutrició; Farmàcia Assistencial; Disseny i Producció de Fàrmacs; i Gestió i Màrqueting Farmacèutic.

Serà la primera vegada que dues institucions de la Universitat Ramon Llull imparteixen un Grau conjuntament. L’objectiu és sumar l’expertesa d’l'IQS en l’àmbit de les ciències i el de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna en la formació de professionals que tenen cura de la salut de les persones per oferir una titulació amb una clara orientació humanisticocientífica.

 

Comments are closed.