Previsora General es mostra preparada per donar una resposta efectiva davant l’alerta sanitària creada per l’arribada del coronavirus a Espanya, sense cap perjudici en l’atenció personalitzada i el servei, pilars fonamental del compromís amb mutualistes i col·laboradors.

Previsora General té definit i preparat un Pla de Contingències que ja està funcionant sense incidències segons els protocols establerts i que permetrà posar en marxa les accions de seguretat necessàries i alineades amb les directrius de l’Organització Mundial de la salut:

  • Adaptar la manera de treballar perquè els empleats puguin continuar prestant servei i donant resposta a les necessitats de mutualistes, mediadors i col·laboradors de l’entitat.
  • Garantir que els nostres canals de comunicació habituals (telèfon, mail i xarxes socials) continuïn funcionant amb tota normalitat.

El missatge de tranquil·litat es fa extensible als Centres Mèdics propis de Previsora General a Barcelona i Vilafranca del Penedès.

Tots dos centres disposen d’estrictes protocols interns d’actuació i proporcionen els requisits d’higiene habitual per a la neteja de mans, etc.

En el cas de tancament d’alguns d’ells, els pacients seran degudament informats i derivats a altres centres mèdics de referència de la zona si fos necessari.

Previsora General continuarà informant de manera periòdica als seus mutualistes i col·laboradors sobre la situació del coronavirus i segons les comunicacions oficials dels organismes públics. En el blog de Previsora General es publicarà tota la informació rellevant en relació amb aquest tema.