Grup Sant Pere Claver


logo Grup Sant Pere Claver

 

 

Any:
1948
Tipologia:
Entitat sense ànim de lucre, amb compromís social i vocació de servei públic
Sector:
Acompanyament de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat des dels àmbits de la salut mental, drets i suports, serveis socials i inclusió laboral
Dades significatives:
34.000 persones ateses a l’any
1 de cada 3 en risc d’exclusió social
109.000 visites anuals
740 professionals
114 persones voluntàries
750 alumnes i estudiants en pràctiques
13 equipaments
140 places residencials
40 habitatges


Grup Sant Pere ClaverEl Grup Sant Pere Claver és una organització sense ànim de lucre, amb compromís social i vocació de servei públic que, des de fa més de 75 anys, acompanya a les persones per contribuir a la seva recuperació i al desenvolupament del seu projecte de vida quan es troben en situació de vulnerabilitat.

A l’actualitat, compta amb un equip de més de 740 professionals dels àmbits de la salut, la salut mental, drets i suports, serveis socials i inclusió laboral que acompanyen a les persones ateses amb un enfoc comunitari centrat en la persona. L’organització impulsa més de 40 programes i serveis que es duen a terme en 13 equipaments ubicats a Barcelona, Santa Coloma i Badia del Vallès.

Des de 2010, l’entitat també realitza una notable tasca de promoció del coneixement, la investigació i la innovació en aquestes àrees a través del seu Institut de Docència, Recerca i Investigació.

WEB: www.santpereclaver.org