Escola Sant Gervasi


logo-sant-gervasi_horitzontal

Any:
Mollet del Vallès, 1970
Tipologia:
Cooperativa de Treball Associat
Sector:
Educació
Dades significatives:
Instal.lacions: 20.000 m²
Més de 1.600 alumnes d’ensenyament reglat (de 3 a 18 anys) i 1.200 de formació no reglada (formació ocupacional i contínua).


 

santgervasiEscola Sant Gervasi, cooperativa de treball associat amb gairebé 50 anys d’història, ofereix un projecte pedagògic estable propi d’una escola catalana, plural i oberta a tothom.

L’escola promou entre el seu alumnat (d’Educació Infantil a Batxillerat) habilitats en la recerca científica i tecnològica i posa al seu abast un eficaç projecte lingüístic, d’innovació i d’emprenedoria integrats en el currículum de forma activa. A més, esdevé un referent com a Escola Innovadora i, en aquest sentit, forma alumnes amb altres competències digitals gràcies als seus excel·lents recursos i instal·lacions, i a la implació dels seus profesionals. El centre està especialment compromès en el domini real de les llengües estrangeres (anglès, francès, alemany i xinès) sobre el qual articula un ambiciós projecte lingüístic.

Escola Sant Gervasi pretén ser un espai social amb una intensa i enriquidora interrelació amb l’entorn. En aquesta línia, ofereix serveis de formació ocupacional, formació contínua i serveis educatius i de lleure.

Escola Sant Gervasi ha impulsat experiències empresarials com la biotecnològica InKemia IUCT Group.

WEB: http://www.santgervasi.org/