Escola Sant Gervasi és reconeguda en la XX nit de l’esport de Mollet del Vallès

La XX Nit de l’Esport de Mollet, que s’ha celebrat el passat divendres 25 de gener al Teatre Can Gomà, ha reconegut l’esforç que l’Escola Sant Gervasi dedica a la promoció esportiva atorgant-li el premi a la millor escola.
La Nit de l’Esport se celebra com a colofó dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç i reconeix les persones, equips o entitats de Mollet que han destacat durant l’any pels seus èxits o per la promoció que fan de l’esport. La celebració també és un espai de trobada anual entre totes les persones i entitats que promouen l’esport a la ciutat. Enguany, a més, la festa arribava a la 20a edició i es va commemorar amb un recull d’imatges destacades de totes les edicions.
El lliurament de premis va anar a càrrec del diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras; regidors de l’Ajuntament de Mollet; membres del jurat i l’alcalde de la ciutat i responsable d’Esports
de l’Ajuntament, Josep Monràs.
Val a dir, que el taekwondista Mario Escolano, exalumne de l’Escola, va ser premiat com a millor esportista masculí de l’any 2012 pel seu magnífic paper durant aquesta temporada.

Comments are closed.