Previsora General ha participat un any més com a una de les entitats patrocinadores dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català que enguany es van celebrar a l’Auditori Valls Subirats d’Alcanar.

Els Premis Antoni Carné, que es van lliurar el passat 18 de novembre,  tenen la finalitat de reconèixer les entitats, les iniciatives innovadores i comunicatives, les activitats, els programes i les persones dedicades a l’associacionisme cultural. Aquests guardons reivindiquen també el paper fonamental de les organitzacions culturals en la cohesió i progrés de la societat.

En aquesta edició, el Premi Previsora General al Projecte de l’Associacionisme Cultural va recaure en l’Associació Mulassa de Tarragona, pel projecte ‘Som Més Mulassa’, tot un programa d’activitats per tal d’apropar la cultura popular i tradicional als ciutadans, d’una forma pedagògica, innovadora i inclusiva.

Els Premis de l’Associacionisme Cultural Català porten el nom d’Antoni Carné i Parramon, fundador i president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (2005-2015), que va dedicar els seus esforços a dotar al moviment associatiu de prestigi i reconeixement social. Creats el 2017, els guardons s’adrecen transversalment al conjunt d’entitats culturals de les terres de parla catalana.