A més, les dues presidentes del Consell Rector d’AlumnesCoop són també alumnes de 4t d’ESO del centre vallesà.

Alumnes de l’Escola, membres dels consells rectors de les nostres cooperatives d’alumnes i del Consell Rector d’AlumnesCoop, van participar activament en la I Fira de cooperatives d’alumnes de Catalunya que es va celebrar el passat 15 de novembre a les Cotxeres de Sants.

Al matí, els nostres alumnes, entre d’altres, van exposar en l’espai àgora les seves experiències i els seus projectes cooperatius en primera persona. En la benvinguda, els membres del Consell Rector d’AlumnesCoop, entre els quals hi ha dues alumnes de 4t d’ESO de l’Escola, van comentar que “aquesta Fira és un espai on poder conèixer-nos millor i intercanviar idees i experiències”.

Per la Fira, han passat més de 250 persones entre visitants, 11 expositores i 5 comunicadores d’experiències, de 14 centres educatius de cursos de primària, secundària, cicles formatius i educació especial. Marta Rebollar, presidenta d’EscolesCoop ha valorat exitosament la trobada “Els joves cooperativistes han pogut viure una trobada divertida i conèixer altres experiències en forma cooperativa. Són aquests tipus d’actes que la vivència cooperativista es fa més viva i és una manera d’aprendre a construir projectes econòmics des de l’enfocament de l’economia social i solidària, així com practicar competències transversals tan necessàries com l’escolta, parlar en públic, preparar-se una exposició o formular preguntes que despertin la curiositat”.