Amb aquesta nova marca, l’organització renova el seu propòsit per seguir “compromeses amb el benestar de les persones en una societat més inclusiva”. La nova imatge té la voluntat d’integrar la seva cartera de serveis i esdevenir una organització referent en l’abordatge integral, comunitari i d’alta especialització en salut mental i discapacitat intel·lectual, reafirmant els drets i la plena inclusió de les persones de les més de 50.000 persones ateses a l’any. El nou símbol posa, al centre de l’estratègia de marca, les persones per representar, a partir d’un traç manual i formes arrodonides: el vincle, la diversitat, la integritat i l’acompanyament, atributs molt característics i arrelats a la cultura de la institució al llarg d’aquests 75 anys. Coincidint amb la commemoració del 75è aniversari, la nova marca, Pere Claver Grup, representa tota l’organització amb un únic logotip després d’un procés intern molt participatiu, d’anàlisi i reflexió per simplificar, integrar i modernitzar l’univers de marques, i per reforçar el sentiment de pertinença entre els més de 800 professionals i persones voluntàries que en formem part. En aquest vídeo es poden observar els aspectes més destacats d’aquesta nova imatge. Paral·lelament a la nova marca, la nova identitat verbal s’articula a partir del propòsit: “compromeses amb el benestar de les persones en una societat més inclusiva”, una declaració d’intencions que serveix com a fil conductor per unificar tota la comunicació corporativa del Grup. Aquesta estratègia permet integrar millor la comunicació amb els grups d’interès i adaptar-se a les dinàmiques de creixement dels darrers anys.   Aquest canvi no és només un homenatge a la seva història i trajectòria, sinó també una mirada cap al futur i una mostra de la determinació per continuar sent un agent de canvi compromès amb el benestar, promovent un model de societat més inclusiu.