• La sèrie adreçada a un públic adolescent i familiar es grava en una casa de colònies del Vallès Oriental i en escenaris naturals de Banyoles i els Pirineus.
  • ‘Jo mai mai’ s’estrenarà l’any 2024 i tracta sobre els primers cops que marquen la vida, el xoc generacional entre pares i fills, i els sentiments universals amb la música en català com a eina per potenciar les emocions.

Televisió de Catalunya ha començat el rodatge de la nova sèrie de ficció ‘Jo mai mai’, una sèrie de TV3 produïda per Abacus. Ambientada en unes colònies d’estiu i rodada quasi íntegrament en l’entorn del Vallès Oriental (també a Banyoles i als Pirineus), l’equip de la sèrie ‘Jo mai mai’ està en ple rodatge d’unes trames que aborden els grans temes de l’adolescència actual. Aquest projecte transmèdia combina diverses històries d’amistat i d’amor a través de les emocions i la diversió, i amb la música en català que ha estat referent durant les últimes dècades revisitada com a teló de fons.

“‘Jo mai mai’ aborda els primers cops que marquen la vida, però defugint de les aproximacions més tòpiques”, ha explicat un dels directors de la sèrie, Uri Garcia, que comparteix la direcció amb Sílvia Quer i Román Parrado. “Aquesta ficció busca arribar al públic juvenil i familiar i reunir tota la família davant la pantalla”, ha afegit Marc Roma, productor executiu de la sèrie que té l’equip de guió liderat per Sergi Pompermayer (‘Plats bruts’, ‘Jet Lag’, ‘La Riera’).

Claudia Riera és una de les protagonistes de la sèrie, coneguda per haver estat una de les actrius de ‘Les de l’hoquei’, que retorna a TV3 després d’haver passat per ‘El Internado: Las Cumbres’ i ‘Vis a vis: El Oasis’, entre d’altres produccions. Riera, que interpreta una monitora de les colònies, reivindica que per fi deixa de ser “l’eterna adolescent” amb un paper que li dona “un punt més de maduresa”, ha dit fent broma. Per Riera es tracta d’un projecte molt especial: “Tinc una germana de 13 anys i estic fent aquesta sèrie pensant molt en ella, en els valors que li vull transmetre, i també pensant en quin tipus de projectes vull fer com a actriu, com a persona pública que es dedica a la cultura”.

“La sèrie ens fa reviure aquesta etapa que tots hem passat d’anar de colònies i que hem gaudit tant, també inclou trames més dramàtiques, però amb el contrapunt d’altres més disteses i juvenils”, comenta Jan Buxaderas, un dels nois protagonistes d’aquesta sèrie coral i amb protagonisme de la música en català. ‘Jo mai mai’ vol connectar amb el públic adolescent i jove tant per les trames com per la naturalesa digital i transmèdia del projecte, però també vol ser un retorn nostàlgic al passat per a les generacions d’adults que van créixer amb el boom del rock català.

Un rodatge amb la calor pròpia de l’estiu, alleugerit per una piscina i on coincideixen el jove repartiment de la sèrie, noms com Maria Morera, Biel Rossell, Berta Rabascall, Imèn Akandouch, Joel Cojal, Aleix Otem i Zoe Arnao. Abans de les colònies de ficció, tots ells en van fer unes de reals per cohesionar l’equip cosa que els ha ajudat a generar unes molt bones dinàmiques que es noten molt en el rodatge, han explicat els actors i actrius.