Previsora General ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Blanquerna per a donar suport un any més, a través d’un ajut econòmic, al projecte Blanquerna Impulsa. Aquest projecte, mitjançant l’organització dels Premis Blanquerna Impulsa, pretén animar i donar suport a les escoles de secundària i instituts en el desenvolupament d’activitats que potenciïn els continguts de l’Agenda 2030, de tal manera que els Objectius de Desenvolupament Sostenible siguin un pla d’acció per als joves i puguin arribar a ser una realitat per a les persones, el planeta i la prosperitat.

Els guanyadors de la cinquena edició d’aquest certamen es van donar a conèixer el passat dimarts 20 de juny en una gala de lliurament celebrat a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – URL.