El passat 2 de juny la Cooperativa Plana de Vic va celebrar la seva Assemblea anual amb una gran participació per part dels seus socis i sòcies i de professionals del sector.  La clausura va anar a càrreg de Ramon Sarroca, President de la Federació de Cooperatives de Catalunya

Es van poder mostrar els resultats del 2022 on, després de grans esforços i la implantació durant aquests 3 anys del pla estratègic els resultats mostren el fruit de la feta duta a terme per tot l’equip. A més, també es varen abordar diversos temes clau, com ara els projectes de desenvolupament i creixement de la cooperativa, l’impuls que s’està donant cap a la triple sostenibilitat (econòmica, social i mediambiental).

En aquesta trobada cada any es presenta l’Informe de Sostenibilitat de la Cooperativa on s’hi recullen totes les accions fetes durant el 2022 en relació amb la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. La podeu descarregar aquí.

Com a agricultors i ramaders compromesos, valorem la importància de treballar junts i prendre decisions col·lectives i participades. Aquesta assemblea és el punt de trobada per contribuir al creixement i el desenvolupament de la nostra cooperativa.

Junts fem més Cooperativa!