El dissabte 17 de juny va tenir lloc la graduació de la primera promoció del diploma d’especialització universitària en Inclusió Social i Laboral per a Joves amb Discapacitat Intel·lectual, una formació que ofereixen conjuntament la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL i la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, tots dos centres de la Universitat Ramon Llull, i que és finançada per la Fundació ONCE i els Fons Social Europeus.

Després de gairebé un any de classes, que inclouen assignatures centrades en el desenvolupament d’habilitats comunicatives, economia bàsica i conceptes bàsics d’ocupació, així com pràctiques laborals en diferents empreses, el curs ha finalitzat amb gran acte de graduació a L’Auditori de Barcelona. Durant l’esdeveniment, els estudiants van impartir un discurs emotiu d’agraïment i van pujar a l’escenari per ser premiats amb la imposició de beques. A més, es va comptar amb la presència de la delegada de la Fundació ONCE, la Sra. Dolores García Martínez.

En aquest mateix acte, també es van graduar els estudiants de la 75a promoció dels graus en Educació Infantil i Educació Primària de Blanquerna-URL. La padrina de les promocions va ser la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés, que va impartir un discurs i va fer oferir els seus dibuixos a la Facultat.A més de les entitats finançadores, aquest curs també ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Aura Fundació, acidH, DINCAT i Jesuïtes Educació.

Donem la més sincera enhorabona a tot l’alumnat del diploma pel seu esforç, amb la seguretat que s’enfronten al món laboral amb una preparació d’allò més completa.