El Col·legi de Mediadors de A Coruña va ser l’escenari escollit per Previsora General, el passat 25 de maig, per organitzar el primer acte amb mediadors d’assegurances de la zona de Galicia.

El President del Col·legi, Juan Manuel Sánchez-Albornoz, va donar la benvinguda a tots els assistents i va participar durant tota la jornada. Per part de Previsora General van assistir Neus Borgoñoz, responsable comercial de la zona i Yolanda Trujillo, Directora d’Operacions, Marketing i Comunicació de la mutualitat.

L’esdeveniment va reunir a un destacat grup de col·laboradors de Previsora General i va ser una jornada enriquidora on es van abordar temes clau relacionats amb la mediació d’assegurances com la innovació, la transformació digital i el comportament del client.

Previsora General va aprofitar l’ocasió per a presentar els serveis i eines comercials que poden ajudar a la mediació a incrementar les seves ventes.

La participació dels assistents va ser molt activa i van poder compartir els seus coneixements i experiències, generant un bon ambient d’aprenentatge i  col·laboració.

L’èxit d’aquest acte institucional en el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de A Coruña és un testimoniatge del compromís i la dedicació dels professionals del sector per a elevar els estàndards de qualitat i excel·lència en la mediació d’assegurances.