El Grup Clade es va reunir el passat 30 de maig amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal, en el marc de trobades amb dirigents i líders d’opinió d’aquest 2023.

En la trobada, que va comptar amb l’assistència de representants de les entitats membres de Clade, s’han abordat temes essencials per al desenvolupament actual de l’economia social i dels diferents sectors representats per posar de manifest el gran atractiu que ofereix aquest model productiu i empresarial a l’hora d’atraure el talent i generar projectes localitzats a Catalunya amb una ocupació de llarg recorregut.

En aquest sentit, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, destacava la importància que ha tingut l’economia social en els darrers anys com a alternativa i referència a l’hora de treballar la importància de la denominada responsabilitat social corporativa com a element diferenciador. El director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal, valorava positivament la importància dels espais d’intercooperació existents a Catalunya, com els generats pel grup Clade, a l’hora de posar de manifest la singularitat i potencial de l’economia social al nostre país.

A través de la participació dels mateixos assistents, també es van poder compartir impressions sobre d’altres temàtiques com la implementació de l’obligatorietat del Pla d’Igualtat, el repte comunicacional per transmetre les possibilitats de l’economia social d’una manera més àmplia o la importància de la formació dual i continuada en l’àmbit laboral.