Les estudiants, una de turca i l’altra canadenca, s’estaran sis setmanes al centre

La canadenca HanYu Zhu i la turca Irem Inan estan fent una estada de sis setmanes a l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb els alumnes de Primària i Secundària del centre.

Les estudiants, que tindran com a llengua vehicular l’anglès tant en les aules com fora d’aquestes, han elaborat tot un programa d’activitats, conjuntament amb els mestres i professors de l’Escola, per treballar aspectes com el canvi climàtic, els animals en perill d’extinció, la gestió eficaç de les ciutats, etc. tots ells relacionats amb els ODS.

El fet de poder acollir aquestes estudiants internacionals per treballar els ODS és una excel·lent oportunitat per a tota la comunitat de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, especialment per als seus alumnes.