Les llibreries de la cooperativa facturen quasi 4 milions d’euros en els gairebé 80 punts de venda repartits per tot Catalunya durant el mes d’abril

Èxit absolut en la venda de llibres durant la campanya de Sant Jordi a les llibreries i els diversos punts de venda d’Abacus repartits arreu del país. La cooperativa ha batut tots els registres que tenia fins ara en assolir una facturació rècord de quasi 4 milions d’euros de l’1 al 23 d’abril, que són els dies en què ha durat la campanya de Sant Jordi d’aquest any. Aquestes dades representen una facturació un 13% més elevada que el Sant Jordi de fa un any.

Pendents de tancar els números definitius a finals d’abril, el gruix de les vendes s’ha produït en els gairebé 80 punts de venda de llibres que la cooperativa ha posat a disposició de socis i clients, entre botigues Abacus i parades al carrer. Cal destacar que amb 47 botigues i 42 punts de venda al carrer aquest 23 d’abril, Abacus ha estat la llibreria amb més punts de venda a tot Catalunya.

Des de la cooperativa s’ha fet una valoració altament positiva d’aquests bons resultats de facturació. El codirector general d’Abacus Oriol Soler ha destacat “l’esforç que des d’Abacus hem fet per oferir als nostres socis el millor Sant Jordi amb la renovació de les nostres llibreries, el màxim nombre de punts de venda i un equip de professionals al servei de les necessitats dels clients”. Soler ha remarcat que des de la cooperativa “tenim un compromís amb la cultura. I en especial amb la lectura. Per això hem dut a terme la campanya “Llegir, quin viatge! Tot l’Abril és Sant Jordi”, al llarg de tot el mes d’abril”.

Mira el vídeo resum.