Suara Cooperativa, ha rebut recentment, a les seves oficines centrals ubicades a Barcelona, al director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal.

Tomàs Llompart i Laura Peracaula, codirectors generals de Suara, han encapçalat la visita, que ha permès a Vidal conèixer de primera mà els nous projectes de transformació social i tecnològica de la cooperativa, i les proves pilots del projecte ‘Equips i tecnologia al servei de les cures a persones grans, famílies, professionals i cooperatives’, emmarcat dins dels Projectes Singulars finançats per  la Generalitat de Catalunya.

La visita de Josep Vidal també ha estat l’ocasió per presentar el Social Digital Lab de Suara, un espai de co-creació per generar noves idees i projectes amb metodologies àgils per millorar l’atenció a les persones, així com també ha pogut conèixer la sala de realitat immersiva i la nova llar digital del Centre de Vida Independent que Suara acull a la seva seu.