El passat divendres 10 de Febrer va tenir lloc al Centre Cultural Albareda la primera trobada de l’economia social i solidària a Barcelona que va acollir més d’un centenar de persones representants de diferents entitats de l’ESS.

La Febrerada s’emmarca en l’Acord de Ciutat de Barcelona per l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030.

Previsora General va assistir a un dels espais de reflexió i debat que es van organitzar durant la jornada i que tractava sobre el creixement i els principis de l’economia social i solidària. Des de l’experiència pràctica de diferents iniciatives i organitzacions de l’ESS, es van debatre temes com la gestió interna dels processos de creixement, quines oportunitats i necessitats es generen en aquests processos i veure diferents alternatives de creixement, ja sigui creixement orgànic, a través d’inter-cooperació, fusió, entre d’altres.

Amb la participació activa de Previsora General en aquest tipus d’actes, la mutualitat continua treballant en la difusió de les particularitats i trets diferencials de les entitats que formen part del sector de l’economia social i solidària.