Grup Sant Pere Claver ha rebut l’encàrrec per part del Departament d’Empresa i de Treball de gestionar el programa Ocell de foc, un projecte d’atenció a joves d’entre 16 i 30 anys, especialment amb problemàtica de salut mental, per acompanyar-los cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent.

L’entitat participa en aquest programa des de dos territoris: a Sants-Montjuïc i Les Corts assumint la coordinació i gestió global del projecte com entitat guia, i a Santa Coloma de Gramenet i Barcelonès Nord com entitat sentinella conjuntament amb altres organitzacions.

El programa Ocell de foc pretén arribar a 20.000 joves a través de 25 nuclis territorials a tot Catalunya distribuïts en 14 demarcacions.

Més informació nucli Sants-Montjuïc i Les Corts:

https://www.santpereclaver.org/wp-content/uploads/2023/02/Ndp_ocell_de_foc.pdf

Més informació nucli Santa Coloma de Gramenet i Barcelonès Nord:

https://www.salutmental.org/des-de-santa-coloma-de-gramenet-sant-adria-i-badalona-ens-unim-al-programa-ocell-de-foc-impulsat-pel-departament-dempresa-i-treball/