Des d’aquest mes de febrer, Dinàmics compta amb nous espais formatius a Granollers, concretament a l’Espai Aletheia, situat al Passeig de la Muntanya. També hi obre oficines.

La presència de Dinàmics a Granollers és fruit de l’entrada d’un nou soci a la cooperativa, fins ara formada per les escoles Ginebró (Llinars V.) i Sant Gervasi (Mollet V.). Des d’ara, l’associació Eines per Tothom (EPT) suma forces per seguir fent créixer aquest projecte, i oferir en un únic espai un servei integral a l’alumne, que a més de la formació inclogui l’orientació i seguiment fins a la seva inserció laboral.

Així doncs, Dinàmics comptarà amb presència permanent al centre de Granollers, a més de les aules i espais dels quals disposa a les escoles Ginebró (Llinars V.) i Sant Gervasi (Mollet V.). I d’aquesta manera es posiciona com a centre formatiu de referència en esports, lleure i salut al Vallès Oriental.

Eric Gasull, director de Dinàmics, explica: “El trasllat a Granollers és un punt d’inflexió en tots els sentits. Ens apropa a alumnes de la capital de la comarca, i també als de diverses poblacions que hi estan ben comunicades. A més, l’entrada d’EPT és clau per l’àmplia experiència i expertesa que tenen en el tercer sector. I això ens permetrà generar cada vegada més oportunitats acadèmiques i laborals en el nostre entorn.

Dani Julià, director d’Eines per Tothom, comenta: “Per nosaltres entrar a formar part de Dinàmics ens permet complir dos objectius: oferir una formació integral on hi sumem la nostra experiència en orientació i prospecció laboral, i alhora créixer a nivell territorial de la mà d’Escola Sant Gervasi i Escola Ginebró, per donar resposta a usuaris de tota la comarca, incloent el Baix Vallès i el Baix Montseny”.

Des del naixement de Dinàmics l’any 2017, l’entitat ha esdevingut un model de sostenibilitat en educació, i en els Reconeixements CoopCat 2021 que promou la Confederació de Cooperatives de Catalunya, va ser premiat com a Millor projecte d’intercooperació.

L’educació en el lleure i el socorrisme són els dos pilars de Dinàmics, i gràcies a les sinergies i aliances amb entitats de la comarca promou la inserció laboral de joves i d’altres col·lectius prioritaris en aquests àmbits. Dinàmics és la única escola de lleure catalana amb seu al Vallès Oriental, i imparteix un ampli ventall de cursos de formació ocupacional i continua a la comarca, a més de formacions a mida per ajuntaments, entitats i empreses.