Blanquerna-URL serà al Saló de l’Ensenyament, que enguany se celebra del 15 al 19 de març a Barcelona. Blanquerna-URL manté aquest any el seu espai al Saló, on disposarà d’un estand de 100 m² dins un gran espai que ocuparan també totes les institucions de la URL. Durant els dies del Saló, els futurs estudiants trobaran professors, estudiants i alumni que els informaran de la metodologia, el valor afegit i la singularitat dels graus i dobles graus.

Durant les cinc jornades que es duran a terme en el marge d’aquesta nova edició, hi participaran professors, estudiants i integrantants del PAS de les respectives facultats. Al llarg del dia es proporcionarà informació sobre l’ampli ventall formatiu que Blanquerna-URL pot oferir: tant graus com dobles graus. També s’explicarà les raons i els avantatges que té estudiar en qualsevol de les tres facultats: com ara: l’ocupabilitat, el professorat, la metodologia, la tecnologia disponible… A més, s’informarà en profunditat sobre les beques i els ajuts que com a institució proporciona a l’alumnat que ho sol·liciti, i que ascendeixen a dos milions d’euros l’any.

Blanquerna-URL cerca contínuament oferir la millor atenció i assistència als centres educatius superiors (una de les diverses accions ha estat l’organització d’una nova jornada de Tallers Blanquerna-Escola) és per aquest motiu que a la pàgina web s’han publicat idees i recomanacions per a preparar-se per assistir al Saló de l’Ensenyament.

D’altra banda, per a aquelles persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, Blanquerna-URL els hi ofereix diferents solucions: assistir a les pròximes Portes Obertes que es faran el 25 de març, gaudir de visites presencials personalitzades i exclusives, programar un meeting virtual o visitar altres fires educatives a les quals també acudim.

Per a continuar rebent informació relacionada amb la institució i el saló de l’Ensenyament, segueix @Blanquerna a les xarxes socials! S’aniran penjant continguts inspirats i/o produïts a l’esdeveniment.