La mutualitat escala una posició i referma la seva presència al rànquing de presència en línia de les companyies d’assegurances a Espanya.

Innovació Asseguradora ha presentat l’informe del segon semestre de 2022 sobre la presència a Internet de les diferents asseguradores que presten serveis en el mercat espanyol. De les 72 entitats analitzades, Previsora General ocupa el lloc 40 del rànquing, cosa que significa la pujada d’una posició respecte a l’informe anterior, obtenint una puntuació mitjana de 42,72.

Els paràmetres que valora el rànquing

L’informe estudia tota una sèrie de paràmetres i aplica puntuacions per a finalment classificar a les entitats de millor a pitjor resultat. Es té en compte el servei en línia que presten les asseguradores mitjançant el seu web, valorant especialment que siguin responsive.

També es tenen en compte canvis en l’àrea web i de venda online; que comptin amb una app, blog actualitzat amb cercador i categories, així com xarxes socials amb totes les novetats que permeten.

Aquest rànquing té com a objectiu premiar a les companyies del sector assegurador que han mantingut les seves plataformes online actualitzades oferint als usuaris el major nombre de les eines disponibles.