El Grup Clade engega el seu cicle anual de trobades amb dirigents i líders d’opinió d’aquest 2023 amb un primer dinar amb el president del Consell Econòmic i Social d’Espanya, Antón Costas.

Durant la trobada organitzada el passat 16 de gener, Clade va reunir a representants i directius de les seves diferents entitats membres per dialogar amb Antón Costas sobre l’evolució de les organitzacions i les seves governances.

En les seves intervencions, Costas va evidenciar les possibilitats que l’economia social i la importància que el cooperativisme i la reciprocitat poden oferir en un context econòmic com l’actual. Segons el president del Consell Econòmic i Social d’Espanya, l’economia social es troba actualment en un llindar previ a un salt d’escala i és més necessari que mai explicar el seu valor i els diferents models de gestió que aquesta ofereix.

En aquest sentit, es va debatre també sobre les possibilitats que el model cooperatiu pot oferir a l’hora de donar resposta als reptes de futur més immediats, on la dimensió local ha agafat protagonisme en matèria econòmica i política. Una dimensió on la cooperació i l’economia social poden construir grans oportunitats.

En els pròxims mesos, Clade organitzarà periòdicament noves trobades amb líders d’opinió i agents socials rellevants, per poder confrontar models, mirades i experiències entorn de la cooperació i continuar sumant experiències i sinergies entre els seus membres.