Els Premis Europeus d’Economia Social reconeixen Suara per l’estratègia de digitalització

La primera edició dels Premis Europeus de l’Economia Social, convocats per Social Economy Europe, han reconegut aquest mes d’octubre la tasca de Suara en l’acompanyament a la digitalització. El jurat va atorgar a la Cooperativa la segona posició en la categoria ‘Digitalització i competències’. El director d’innovació de Suara, Jordi Picas, va recollir el guardó en un acte celebrat a Ljubljana (Eslovènia).

L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer la tasca de les empreses i organitzacions en el model empresarial de l’economia social, que facilita a la societat abordar alguns dels grans reptes socials, mediambientals, econòmics i tecnològics actuals.

Aquesta primera edició dels premis es dividien en les categories ‘Transició verda’, ‘Innovació social’ i ‘Digitalització i competències’, que es van adjudicar respectivament a l’empresa turca NeedsMap, a la cooperativa catalana Som Energia i a l’empresa txeca Czechitas. Es van recollir 118 candidatures d’empreses de l’economia social de 28 països europeus.

“Amb aquests premis estem demostrant a Europa com les empreses d’economia social estan compromeses amb els valors de la Unió Europea a través de la sostenibilitat, la igualtat, el canvi climàtic, la innovació social i són pioneres en camps com la digitalització, la transició verda i la innovació, i treballen per construir un model més just i sostenible, reduïnt desigualtats”, va assenyalar el president de CEPES i Social Economy Europe, Juan Antonio Pedreño.

Podeu recuperar l’acte íntegre de Ljubliana en aquest vídeo: https://youtu.be/kslaH9w0k-E

Comments are closed.