Cooperativa Plana de Vic


 

planadevic

Any:
Vic, 1966
Tipologia:
Cooperativa agrària
Sector:
Agroalimentari
Dades significatives:

2 centres de producció (fàbrica de pinso i sala d’elaboració i especejament carni), 1 magatzem de distribució, oficines centrals, economat (material pel ramader), farmàcia veterinària i 3 botigues d’alimentació.

Fotografia Cooperativa Plana de Vic 2019Fundada l’any 1966 per ramaders d’Osona amb l’objectiu de coordinar l’activitat dels pagesos de la comarca i cobrir les necessitats del món agroramader, Cooperativa Plana de Vic (CPV) es dedica a la producció de pinsos, a la comercialització de productes de l’activitat ramadera i a l’oferta de tot tipus de serveis veterinaris i financers als seus socis.

L’ampli ventall de productes i serveis que ofereix al soci, així com la creació de la xarxa de botigues d’alimentació Plana de Vic, són la voluntat i la garantia de poder oferir al consumidor final productes alimentaris de qualitat, directes del productor.

Des del 2011 també disposa d’una sala d’especejament que, amb la marca Carnovic, comercialitza productes carnis per a col·lectivitats com l’hostaleria, hospitals i escoles.

WEB: www.planadevic.cat