• Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, Pere Claver Grup recorda que l’acompanyament per promoure els drets i la igualtat és essencial pel col·lectiu

A pocs dies de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, Pere Claver Grup impulsa una campanya per recordar que defensar i promoure els Drets Humans i la igualtat de les persones LGTBIQ+ és un deure de totes i tots. Acompanyar-les perquè puguin desenvolupar-se, estimar i viure lliurement, també.

Per posar de manifest com l’acompanyament és essencial pel col·lectiu, l’organització ha creat una landing que recull diferents testimonis: el de Sònia Soriano, psicòloga clínica i coordinadora de l’Hospital de Dia per a Adolescents de Pere Claver Grup; i el de Joan Carretero, educador del Servei Ocupacional, i el de Francisco Urdi, persona atesa del mateix servei, que expliquen la seva experiència com a persones del col·lectiu LGTBIQ+. Francesc Bros, professional de Pere Claver Grup, també s’adhereix a aquest campanya per donar suport públicament al col·lectiu.

Descobreix la campanya: https://www.pereclaver.org/lgtbiq+/

GrupClade