El passat 31 de maig, els membres de la Cooperativa la Plana de Vic es van trobar a l’Assemblea General Ordinària de l’exercici 2023. Aquesta trobada no només va servir per revisar els resultats de l’any anterior, sinó també per establir les bases del 2024.


Van tenir el privilegi de rebre la visita de Mavi Rojo, la presidenta d’Abacus, que va enriquir la clausura de l’Assemblea amb les seves paraules. La seva presència va ser una recordança potent del poder del treball cooperatiu i la importància de les aspiracions compartides.

En aquest punt, no podem deixar de destacar l’aportació participació de tots els socis, sòcies i col·laboradors de la cooperativa. La seva presència i compromís són pilars fonamentals que sustenten el futur prometedor de la Cooperativa la Plana de Vic. Junts creixem!

GrupClade