La Simfònica del Vallès culmina una temporada extraordinària amb els millors resultats de la seva història, destacant per un augment notable d’assistència de públic, nombre de concerts, directors/es i solistes convidats/des, i amb el reconeixement unànime del sector.

Marco Mezquida torna a compartir escenari amb l’OSV per tercer any consecutiu, després d’estrenar “Talaiot” l’any passat i d’interpretar “Rhapsody in Blue” fa dos anys, també acompanyat pel seu trio de jazz.

El concert “Porgy and Bess”, sota la batuta de Victor Pablo Pérez, també inclourà “Retrat de Lincoln” del compositor nord-americà Aaron Copland, amb la participació especial del narrador Òscar Camps, activista d’Open Arms.

Per cada entrada venuda, l’Orquestra Simfònica del Vallès donarà 1 euro a Open Arms, destinat íntegrament a les seves missions. 

L’Orquestra Simfònica del Vallès finalitza la temporada 23/24 de concerts Simfònics al Palau aquest cap de setmana amb tres actuacions de Porgy and Bess al Teatre La Faràndula de Sabadell (divendres, 31 maig), Palau de la Música Catalana (dissabte, 1 de juny) i Auditori Enric Granados de Lleida (diumenge, 2 de juny).

La temporada es tanca amb xifres rècord: més de 156.000 persones han gaudit o gaudiran dels 142 concerts que la Simfònica del Vallès oferirà (de setembre a agost) entre concerts simfònics, òpera, dansa, cinema, gires de valsos i Setmana Santa. Ha comptat amb figures destacades com Sílvia Pérez Cruz, Andrea Bocceli o Joaquín Achúcarro (11 agost – Festival de Torroella de Montgrí), i ha celebrat concerts de Nadal al Palau de la Música i a la Sagrada Família, entre d’altres. Ha actuat arreu de Catalunya, així com a Madrid i Santander. Properament, participarà en el Festival d’Òpera de Saarema, a Estònia.

Mai abans s’havia assolit aquesta xifra d’espectadors i nombre de concerts. Al Palau de la Música, s’han programat 37 concerts entre els cicles “Simfònics al Palau”, “Nadal al Palau” i concerts extraordinaris. La temporada vinent la tendència es manté a l’alça i se celebraran 40 concerts, destacant la programació dels 4 títols de la temporada d’Òpera a Catalunya i la repetició dels èxits d’aquesta temporada, Videojocs en concert! (2 passis), Concert d’Any Nou (6 passis), Trencanous (4 passis) i Pop-Rock Simfònic.

En el darrer concert d’aquesta temporada, sota la direcció del mestre Victor Pablo Pérez, l’orquestra comptarà amb dos convidats especials: Marco Mezquida acompanyat del seu trio de jazz i Òscar Camps, d’Open Arms, que interpretaran Porgy and Bess (symphonic picture), de George Gershwin i Retrat de Lincoln, d’Aaron CoplandDiumenge a l’Auditori Enric Granados, Enric López substituirà Òscar Camps, que per motius d’agenda no podrà assistir a Lleida.

L’Orquestra Simfònica del Vallès donarà 1 euro a Open Arms per cada entrada venuda dels concerts a Sabadell i Barcelona, destinant-los íntegrament a les seves missions humanitàries. Open Arms és una organització dedicada a protegir la vida i la dignitat de les persones en situació de vulnerabilitat, especialment al Mediterrani, des del 2015.

Orquestra Simfònica del Vallès

Orquestra Simfònica del Vallès

GrupClade