El passat 19 de maig la Cooperativa Plana de Vic a través de l’empresa Agroplana van ser presents a la Festa de Sant Isidre a Granollers de La Plana (Gurb) per donar a conèixer les varietats de llavors que comercialitza. La jornada va estar plena d’emocions rurals, oferint una varietat d’activitats que van captivar a tots els assistents. Es va organitzar una fira de tractors, on es van poder veure els últims models i tecnologies del sector agrícola. També hi va haver una gimcana, que va posar a prova l’enginy i habilitat dels participants en diverses proves divertides i competitives.

L’esmorzar campestre va ser un dels moments més destacats del dia, amb una àmplia selecció de productes locals que van satisfer els paladars més exigents. Les demostracions van oferir una visió pràctica i educativa de diverses tècniques agrícoles, mentre que el vermut va ser el tancament perfecte per una jornada inoblidable, permetent als assistents gaudir d’un moment de relaxació i socialització.

La presència i entusiasme de tots i totes els assistents van convertir aquesta festa en una experiència fantàstica. La Cooperativa Plana de Vic i Agroplana agraeixen sincerament als socis i sòcies i a l’equip que hi van participar i van contribuir a l’èxit d’aquesta celebració.

GrupClade