Aquest any CORMA participa a VIRIDALIA FÒRUM, un nou concepte de la fira Viridalia celebrada altres anys.

VIRIDALIA és una manera diferent d’exposició basat en la col·laboració de les onze principals empreses de producció de planter de la comarca del Maresme. (Barcelona). Unes jornades biennals en què aquestes empreses obren les seves instal·lacions a tots els visitants, amb l’objectiu de mostrar in situ la seva producció, metodologia de treball i identitat empresarial. Els propers dies 6 i 7 de juny se celebraran les jornades a les instal·lacions del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya i Corma estarà present en un estand amb l’exposició de plantes de baix consum hídric i presentació de mix flowers enfocat a jardineria. En aquests dies, es realitzaran diverses conferències impartides per experts a les seves respectives àrees, les quals proporcionaran valuosos coneixements i perspectives sobre temes actuals i futurs en jardineria i espais verds.

Visita la seva web fent clic aquí

GrupClade