Previsora general ha volgut celebrar aquest Sant Jordi d’una forma molt especial fent protagonistes a tots els seus empleats.

La mutualitat va organizar un esmorzar especial a les seves instal·lacions per a commemorar aquesta tradicional festivitat catalana. A més, com a mostra del seu compromís amb el foment de la cultura i l’enriquiment personal, l’empresa va obsequiar a cada empleat amb una rosa i un val de 50 euros per a la compra de llibres. Aquest regal simbolitza el suport de Previsora General per la lectura i l’aprenentatge continu entre el seu equip.

“Celebrar la festivitat de Sant Jordi al costat del nostre equip és una manera d’expressar la nostra gratitud i reconeixement pel seu treball i compromís”. Jordi Busquet, Director General.

Conscients de la importància de gaudir del temps lliure per a poder passejar per els carrers engalants per la Diada de Sant Jordi, l’entitat també va atorgar hores lliures a tots els seus empleats per a que poguessin gaudir amb els companys, amics i familia d’un dia tan especial per a la tradició i la cultura catalana. Aquesta mesura va permetre als empleats passejar i participar en les diverses activitats culturals que caracteritzen la jornada de Sant Jordi.

Segons paraules del seu Director General, Jordi Busquet, “Celebrar la festivitat de Sant Jordi al costat del nostre equip és una manera d’expressar la nostra gratitud i reconeixement pel seu treball i compromís”.

GrupClade