L’organització ha presentat, com a colofó als actes commemoratius del seu 75è aniversari, el llibre El que serà: un recorregut per la seva història que descobreix els seus orígens i recull com ha estat la seva evolució. Una evolució marcada per l’adaptació constant als canvis de la societat i per garantir el millor acompanyament a les persones en situació de vulnerabilitat, que són la raó de ser de l’entitat.

“Pere Claver Grup és una organització conscient, sensible i responsable perquè ha estat connectada i arrelada a la comunitat des de l’inici, i a la realitat social i sanitària més propera. Ha observat aquestes necessitats i s’ha deixat interpel·lar per donar-hi resposta en la mesura de les seves possibilitats. I són aquesta consciència, sensibilitat i responsabilitat social les que han esdevingut motors impulsors d’un ampli ventall de projectes i serveis que perduren actualment”, destaca Carles Descalzi, gerent de Pere Claver Grup, amb motiu de la presentació del llibre.

Més informació: https://mailchi.mp/pereclaver.org/1504-nota-de-premsa-presentacio-del-llibre-el-que-sera

Descarrega’t el llibre: https://www.pereclaver.org/elquesera/

GrupClade