La Cooperativa Plana de Vic celebra la igualtat de gènere i l’empoderament femení a l’esport amb un shooting day amb les noies de l’UEVic femení, un dels equips i clubs que tenim el plaer de patrocinar. Amb orgull, compartim les fotos d’aquesta sessió de fotos al Mas Isern, en un entorn únic, entre vaques de llet i una granja puntera en la nostra comarca.

Amb aquesta iniciativa, la cooperativa reafirma el seu compromís amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 5, que promou la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones. Cada pas cap a la igualtat és un pas cap a un futur més just i inclusiu per a tots i totes.

La Cooperativa Plana de Vic expressa el seu sincer agraïment a tot l’equip, a la Granja Mas Isern i especialment a les noies de l’UEVic per la seva energia, dedicació i compromís. Aquesta experiència ens recorda la importància de reconèixer i valorar el talent de les dones en tots els àmbits, incloent-hi l’esport.

GrupClade