Un any més, la Cooperativa Plana de Vic ha participat activament en el Mercat del Ram de Vic, un esdeveniment emblemàtic del nostre sector que ens permet connectar amb la nostra comunitat i promoure els valors que ens defineixen. Sota el lema “Junts Creixem”, ens hem embarcat en aquesta jornada amb un compromís ferm envers el nostre entorn i el sector al qual pertanyem.

Gràcies a la representació de la Federació Catalana de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), hem tingut l’oportunitat de promoure l’Institut Lacti en el 24è concurs de vaques frisones del Mercat del Ram. Aquesta participació ha estat fonamental per ressaltar l’excel·lència i la qualitat dels productes lactis de la nostra regió, i ens ha permès establir connexions amb altres actors del sector, creant sinergies i compartint coneixements en un ambient d’enriquiment mutu.

Al mateix temps, volem destacar la participació dels socis i sòcies de la Cooperativa en el 24è Concurs Català de Raça Frisona, on van destacar amb èxit, posant en relleu la dedicació i l’esforç invertits en aquesta competició.

També hem tingut el plaer de ser part de la celebració del 40è aniversari del prestigiós concurs de canals porcines del Mercat de Vic.

Agraïm a tots/es els qui han participat, col·laborat, donat suport i ens han vingut a visitar durant aquests dies del Mercat. Junts creixem!