Previsora General està fermament compromesa amb la promoció i el suport a la innovació tecnològica a través de l’ajuda activa a les startups emergents, reconeixent el paper fonamental que aquestes empreses exerceixen en la generació de solucions innovadores i en la creació d’un impacte positiu a la nostra societat.

La participació de la mutualitat en aquesta nova ronda d’inversió de Durcal és un clar exemple de com l’entitat impulsa aquests tipus de startups donant el seu suport econòmic al potencial disruptiu i a la capacitat d’aquestes empreses per a transformar indústries, incentivar el progrés i generar noves oportunitats econòmiques.

La start up catalana, creada a Barcelona l’any 2020, ha aixecat, des de els seus inicis, més de 17 milions d’euros en rondes liderades per companyies com Telefónica, Prosegur Tech Ventures, Atresmedia o RACC. Ara, buscaran afermar la seva presència a Espanya i accelerar la seva expansió a Itàlia i Portugal.

Durcal comercialitza un rellotge intel·ligent GPS amb detector de caigudes i botó d’ajuda les 24 hores que monitoritza les constants vitals de la gent gran i els connecta amb els serveis d’emergència.