En el Dia de la Dona, les directives de les empreses i organitzacions de Grup Clade volem insistir en un missatge de confiança per a que més dones assumeixin càrrecs directius.

Les dones directives valorem, per sobre d’altres elements, tenir la capacitat de transformar les organitzacions, liderar de manera empàtica i proactiva o l’oportunitat que suposa de poder escoltar les veus de totes les persones que formen part d’una organització. Tots ells son aspectes clau amb l’estil de lideratge femení que, des de Grup Clade, considerem que és un element referencial per a l’economia social, de present i de futur.

“El que més valoro de desenvolupar un encàrrec directiu és tenir la oportunitat d’escoltar les diferents veus de companyes i companys de la cooperativa”

Per una banda, la labor directiva suposa una oportunitat enriquidora de treballar amb persones de perfils diferents, generant nous aprenentatges que permeten seguir creixent personal i professionalment i també assumir noves responsabilitats per tal d’assolir un món millor i més igualitari.

“Tenir l’oportunitat de fer una aportació estratègica al projecte per tal de garantir-ne el futur, assegurar un llegat.”

Les organitzacions integrades a Grup Clade fem una aposta per aquest lideratge femení, per equilibrar energies i incidir en el progrés de l’economia social amb la capacitat de prendre decisions i definir estratègies. En definitiva, les dones directives fem millor les nostres empreses des de la filosofia del triple impacte: el desenvolupament econòmic, benefici social i el respecte mediambiental.

Aquest article ha estat redactat amb les contribucions de les següents dones directives de l’economia social i de Grup Clade:

Cristina Añaños, Directora Financera de Suara Cooperativa; Txell Arqué, Directora Persones Abacus; Anna Bellmunt, Direcció Tècnica Control de Gestió de Suara Cooperativa; Laia Bonastra Argüello, Presidenta de Suara Cooperativa; Miriam Diez Bosch, Vicedegana de Recerca i Relacions Internacionals de Blanquerna; Bianca Fenoll, Direcció d’Operacions complexes de Suara Cooperativa; Clara Gómez, Directora General d’Abacus; Isabel Manyero, Directora Tècnica Servei Ocupacional de Pere Claver Grup; Arantxa Martínez, CIO Abacus Cooperativa;Susana Martínez Bernabé, Directora Financera de Pere Claver Grup; Esther Mateu, Codirectora Àrea de Desenvolupament de Servei de Suara Cooperativa; Mar Mestre, Direcció Àrea Clients de Suara Cooperativa; Giorgia Miotto, Directora General de Fundació Blanquerna; Mónica Monfort Roca, Directora d’Innovació de l’Oficina de Farmàcia, de Fedefarma; María José Navarro, Directora de l’àmbit de Drets i Suports de Pere Claver Grup; Anna Nicolau i Moyés, Codirectora Àrea Desenvolupament de Servei de Suara Cooperativa; Arantxa Pascual Bautista, Directora de Màrqueting i Comunicació Corporativa de Fedefarma; Laura Peracaula Basagaña, Codirectora general de Suara Cooperativa; Elisabet Piñas, Direcció Tècnica Tres Pins de Pere Claver Grup; Laia Planagumà, Directora Àrea Clients Suara Cooperativa; Anna Rosenfeld i Vilalta, Directora Estratègica d’Abacus Educació; Dúnia Roselló, Directora de Comunicació i Màrqueting de Suara Cooperativa; Lorena Sarrià, Directora Serveis Jurídics de Suara Cooperativa; Roser Sebastià López,Directora de Màrqueting d’Abacus; Mònica Vázquez, Directora Àrea Persones de Suara Cooperativa; Berna Villarreal, Directora Institut Docència, Recerca i Innovació Pere Claver Grup.

A TOTES: GRÀCIES PER SER REFERENTS!