En el dia de la Dona, les directives de les empreses i organitzacions de CLADE llancem un missatge de confiança per a que més dones assumeixin càrrecs directius:

Ens cal atrevir-nos a ocupar posicions directives i confiar, fugint del marc mental de “la síndrome de la impostora” i assumint que tot i que els dubtes són lícits, cal veure el lloc directiu com una opció per al nostre creixement i realització professional.

“Confia en que les teves habilitats i capacitats són majors que les teves pors”

Dirigir implica confiar en una mateixa, sense perdre l’essència i els valors que han permès que sorgeixi aquesta oportunitat. La recompensa ve en forma de lideratge positiu i construcció de relacions sòlides.

“El món directiu requereix urgentment d’un bon balanç d’energia femenina i masculina”

L’entorn de l’economia social, des dels seus diferents sectors, impulsa el paper de la dona directiva, com a factor clau per a millorar la competitivitat i equilibrar les energies internes de les organitzacions. Aquesta perspectiva diversa ha d’ajudar a fer l’economia social més forta i més il·lusionant, amb models de treball més horitzontals que permetin trencar els sostres de vidre.Des de Grup Clade, referents de l’economia social a Catalunya, estem convençuts, no només de que aquest és el model més just, sinó que també és el més eficient per fer millors totes les organitzacions.

Aquest article ha estat redactat amb les contribucions de les següents dones directives de l’economia social i de Grup Clade:

Cristina Añaños, Directora Financera de Suara Cooperativa; Txell Arqué, Directora Persones Abacus; Anna Bellmunt, Direcció Tècnica Control de Gestió de Suara Cooperativa; Laia Bonastra Argüello, Presidenta de Suara Cooperativa; Miriam Diez Bosch, Vicedegana de Recerca i Relacions Internacionals de Blanquerna; Bianca Fenoll, Direcció d’Operacions complexes de Suara Cooperativa; Clara Gómez, Directora General d’Abacus; Isabel Manyero, Directora Tècnica Servei Ocupacional de Pere Claver Grup; Arantxa Martínez, CIO Abacus Cooperativa;Susana Martínez Bernabé, Directora Financera de Pere Claver Grup; Esther Mateu, Codirectora Àrea de Desenvolupament de Servei de Suara Cooperativa; Mar Mestre, Direcció Àrea Clients de Suara Cooperativa; Giorgia Miotto, Directora General de Fundació Blanquerna; Mónica Monfort Roca, Directora d’Innovació de l’Oficina de Farmàcia, de Fedefarma; María José Navarro, Directora de l’àmbit de Drets i Suports de Pere Claver Grup; Anna Nicolau i Moyés, Codirectora Àrea Desenvolupament de Servei de Suara Cooperativa; Arantxa Pascual Bautista, Directora de Màrqueting i Comunicació Corporativa de Fedefarma; Laura Peracaula Basagaña, Codirectora general de Suara Cooperativa; Elisabet Piñas, Direcció Tècnica Tres Pins de Pere Claver Grup; Laia Planagumà, Directora Àrea Clients Suara Cooperativa; Anna Rosenfeld i Vilalta, Directora Estratègica d’Abacus Educació; Dúnia Roselló, Directora de Comunicació i Màrqueting de Suara Cooperativa; Lorena Sarrià, Directora Serveis Jurídics de Suara Cooperativa; Roser Sebastià López,Directora de Màrqueting d’Abacus; Mònica Vázquez, Directora Àrea Persones de Suara Cooperativa; Berna Villarreal, Directora Institut Docència, Recerca i Innovació Pere Claver Grup.

A TOTES: GRÀCIES PER SER REFERENTS!