La mutualitat escala tres posicions i referma la seva presència al rànquing de presencia online de les companyies d’assegurances a Espanya.

Innovació Asseguradora ha presentat l’informe del segon semestre de 2023 sobre la presència a Internet de les diferents asseguradores que presten serveis en el mercat espanyol. De les 70 entitats analitzades, Previsora General ocupa el lloc 42 del rànquing, cosa que significa la pujada de tres posicions respecte a l’informe anterior, obtenint una puntuació mitja de 43,82.

Els paràmetres que valora el rànquing

L’informe estudia tota una sèrie de paràmetres i aplica puntuacions per a finalment classificar a les entitats de millor a pitjor resultat. Es té en compte el servei en línia que presten les asseguradores mitjançant el seu web.

També es tenen en compte canvis en l’àrea web i de venda online;disposar de chat online, que comptin amb una app, blog actualitzat amb cercador i categories, gestió all-in-one, així com xarxes socials amb totes les novetats que permeten.

Aquest ranking té com a objectiu premiar a les companyies del sector assegurador que han mantingut les seves plataformes online actualitzades oferint als usuaris el major nombre de les eines disponibles.