Pere Claver Grup participa, amb altres entitats, en el projecte de cooperació Soliguia que impulsa Fundació iSocial: un cercador en línia exhaustiu de tots els serveis i recursos socials a Catalunya i Andorra per donar suport a persones en situació de sensellarisme. El cercador s’integrarà a les app Nidus i Reconnect i oferirà una base de dades amb informació geolocalitzada dels recursos socials de cada regió. Aquesta novetat fa més complet el paquet d’eines tecnològiques que faciliten la millora de les condicions de vida i del procés de reinserció a la societat de les persones en situació de sense llar.

En paral·lel, Fundació iSocial i les entitats que hi col·laboren en aquest projecte desplegaran una formació en l’ús d’aquestes eines digitals adreçada a prop de 8.000 professionals del sector de serveis socials.

Conèixer més sobre Soliguia