El 15 de gener van començar les obres per unificar l’agrobotiga Rebost Pagès i l’Economat. Aquesta unió marcaran el camí cap a una nova era per a Rebost Pagès: l’AGROECONOMAT. Aquesta iniciativa representa un pas per millorar l’experiència dels clients i expandir l’oferta de productes, incloent-ne ara també una gamma per a les mascotes.

Aquesta fusió no només simplificarà el procés de compra, sinó que també oferirà una selecció més àmplia de productes, assegurant que tots els clients trobin tot allò que necessiten en un sol lloc.

El nou agroeconoomat Rebost Pagès connecta els consumidors amb els productors locals oferint productes de proximitat, d’altres cooperatives, artesans de la nostra terra, mascotes, jardineria, eines… i també té un espai dedicat al ramader i a l’agricultor, oferint tot el necessari per al seu èxit continuat. Des de material de granja fins a adobs i llavors, higiene i desinfecció, fins a bricolatge i tancaments i serveis necessaris per als seus projectes pràctics.

A prinicipis del mes de febrer, tot estarà unificat, i esperem gaudir de la vostra visita!