El pròxim 21 de febrer, a les 9.30 h, a l’Auditori de la FPCEE Blanquerna se celebrarà la jornada del grau en Logopèdia titulada Revolucionant la LogopèdIA. Propostes de present i de futur. La jornada es dividirà en tres parts i tindrà un format híbrid.

La primera part inclourà dues conferències. La primera serà impartida per la Dra. Karina Gibert, directora del centre d’investigació Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC). Tot seguit tindrem la segona, a càrrec de Carlos Gallego, director de Transformació digital a Salut. Fundació TicSalutSocial. Responsable de Serveis Digitals pel Diagnòstic en Salut de Catalunya (CSDSCat) i coordinador general de les TIC del Sistema de Salut Departament de Salut.

La segona part de la jornada serà una taula rodona titulada “Propostes d’innovació en LogopèdIA a l’era de la intel·ligència artificial” amb la presència de ponents com: Alessandra Zoccali, logopeda i IP en el projecte Blapp a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; Arnau Valls Esteve, coordinador del Departament d’Innovació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i gestor del projecte Blapp; Laura López, logopeda i directora del Centre Sàpiens a Esplugues; Melissa G. Moyer, catedràtica de Filologia Anglesa i Germanística i IP del Projecte Voiceitt a la UAB; Miquel Palau Costafreda, logopeda, educador social i coordinador pedagògic i de comunicació al Gabinet Trivium.

Per assistir a la jornada cal formalitzar una inscripció prèvia.